NVCH Blue Satin Into My Arms

"Mia"

 

 Mia, 5 år.

Født:  05.10.2002

Farge:  Blue Roan

Hofter:  ??

Øyne:  ?? (far er optigen prcd-PRA:normal/clear)

Far:  NUCH NV-2000 Blue Satin Finest Creation

Mor:  Ar-Ha-Bo's Candy Spot Tast O' Sea

Oppdretter:  Aud-Jorun Nysted og Kjell-I. Larsen, Kennel Blue Satin.

Meritter:  Norsk Viltsporchampion, 1.pr. Selbuprøven 2009 (blodspor), klubbmester i bruksspor 2007, bronsjevinner klubbmesterskap i bruksspor 2008, bronsjevinner klubbmesterskap i bruksspor 2010, 3.beste hund (av 28) på ordinær blodsporprøve 2007, HP blodspor, CK på spanielklubbutstilling, uoffisiell klubbmester i bruksspor 2006

 

Stamtavle:

 

Om Mia: Mia er vår første cocker, og dermed har hun blitt vår prøvekanin både når det gjelder pelsstell, utstillingsteknikk a'la cocker, spor og alle andre cockerting. Det har hun taklet slik som cockere ofte gjør, med evig viftende hale har hun gladelig vært med på det meste.  Mia er verdens snilleste hund, hun er veldig trygg rundt mennesker i alle fasonger og aldre, hun er ikke redd for noenting og er perfekt å ha sammen med valper når det skjer "skumle ting" (f.eks. nyttårsaften og skudd), for hun løfter ikke engang på hodet når raketter skytes rundt ørene på henne.

Siden Mia er vår første cocker har det aldri vært aktuellt å sette valper på henne, selv om vi mer enn gjerne ville bevart linjene hennes (heldigvis finnes det flere hunder som er i slekt med verdens beste Mia, så vi håper å få igjen noe med liknende stamtavle i fremtiden, spesiellt fra hennes vakre far, som i en alder av 11 år ble Best In Show veteran på NKK-utstilling).

Mia har selv rukket å bli 9 år gammel, og nyter "pensjonisttilværelsen" med spor og lydighetstrening,  og masse masse sofakos.

Mia 9 år.

 

Mia 8,5 år.

 

    

Fortsatt sprek! :)

 

  

 

 

    

Mia og Kristian går LP-1 under Hoinndagan i Selbu 2009

 

                              

              Mia ble viltsporchampion i 2008!

  

           Mia på agilitykurs i Selbu 2007.                                        Jo større skank, jo bedre. :)

   

                  Mia er veldig glad i å bade.                                                  Mia som liten valp.

 

 

Icefern.Com © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use

tlf: 0047 95772778

kennel@icefern.com

www.icefern.com