Valper:

 

 

Tidligere Kull                  Aktuelle Kull               Planlagte Kull 

 

 

 

 

 

En valp fra kennel Icefern:

 

  • Blir tidligst levert ved 8 ukers alder
  • Leveres med veterinærattest
  • Har blitt vaksinert mot parvovirus
  • Har blitt behandlet mot innvollsorm flere ganger
  • Har blitt ID-merket
  • Vil bli registrert i Norsk Kennel Klub
  • Får med seg en liten valpepakke som inneholder informasjon, hundefôr, teppebit med kjent lukt, og litt diverse.
  • Leveres nybadet, fønet og klippet.
  • Får oppfølging så lenge dere ønsker
  • Hjelp til opplæring av pelsstell

 

Vi bruker Norsk Kennel Klub's kjøpekontrakt!

 

Valpene er vandt til å spise: Royal Canin Medium Junior ved levering, og det følger med litt mat for noen dager. Vi anbefaler å fortsette på samme fôret, eller gradvis overgang til et annet høykvalitetsfôr!

Valpene får også: Vom & Hundemats valpefôr hos oss, som er et rått fullfôr som gjør at valpene får sterkere immunforsvar og sterkere mage. Om valpen er småspist, matlei eller tynn så bruk gjerne dette fôret. Kan også gies som fullfôr.

 

Oppdrettermål:

Vi fikk vårt kennelnavn godkjent i juni 2009, og hadde vårt første kull høsten 2010. Vårt mål med oppdrettet er å sette sammen kombinasjoner der vi ønsker å beholde en valp selv, ikke alltid vil det passe å beholde en valp, men våre valpekjøpere kan være trygge på at kombinasjonene er godt gjennomtenkte både med tanke på helse, gemytt, eksteriør og bruksegenskaper. Vi ønsker oss cockere som er sunne og friske, med trivelig og utadvendt temperament, og med et rasetypisk og pent eksteriør. I tillegg vil alle våre avlshunder (i vårt eie) få prøve seg på diverse aktiviteter (blodspor, jakttrening etc.) så vi vet litt mer hva som bor i de hundene vi velger å avle på.

 

Når vi har valpekull vil vi legge stor vekt på sosialisering, valpene vil få treffe både barn og voksne, andre hunder vi stoler på rundt valper, fra de er store nok vil de bli flyttet inn i stuen hvor de vil bli tilvendt vanlige huslyder som TV, støvsuger osv., bli tilvendt bilkjøring osv. Før levering blir valpene flyttet inn på hunderommet slik at alenetreningen begynner forsiktig hos oss. Valpene får være masse ute i hagen vår slik at dotreningen begynner før de drar.

 

Vi ønsker oss valpekjøpere som har satt seg litt inn i rasen (ring eller mail oss gjerne om dere har spørsmål om cockeren, vi svarer gjerne!), som forstår at en cocker krever en del pelsstell uansett om man velger kort eller lang frisyre, som vil gi cockeren litt hjernetrim og aktivitet slik at hunden får alle muligheter til å bli den herlige familiehunden en cocker skal være. Til gjengjeld tilbyr vi våre valpekjøpere aktive oppdrettere som vil sette stor pris på å få hjelpe til med opplæring i både pelsstell, diverse hundeaktiviteter og andre hverdagsproblemer som kan dukke opp.

 

Fôrvert:

Vi vil fra tid til annen ha bruk for forverter til noen av valpene eller voksne hunder, ikke alltid har vi plass til å beholde en valp hjemme, men vi vil gjerne beholde linjene vi avler på for fremtiden, der kommer forverten inn i bildet. Å være forvert betyr at man får valpen gratis, men at oppdretter står som eier til forvertsavtalen er oppfyllt. I første omgang bør en forvert bo nærme oss (helst rundt trøndelag), spesiellt for tisper som skal til oss for å ha kull. For mer informasjon ta kontakt!

 

Kontakt:

mail: kennel@icefern.com

tlf: 0047 95772778

 

 9 Icefern-valper på biltur til Selbu

 

 

 

 

Icefern.Com © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use

tlf: 0047 95772778

kennel@icefern.com

www.icefern.com